ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ρεσιτάλ απανθρωπιάς από υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ

0
53

«Σε ρεσιτάλ απανθρωπιάς επιδόθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σπήλιος Κρικέτος», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Στον ρατσιστικό οχετό που ξεστόμισε, δεν ντράπηκε να ισχυριστεί κατ’ ουσίαν ότι οι νεκροί πρόσφυγες στην Πύλο, εάν είχαν επιζήσει “θα έκλεβαν”, “δεν θα δούλευαν” και θα “τριγύριζαν στην Ομόνοια”», αναφέρει και εξηγεί:

«Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της ΝΔ στην Ανατολική Αττική, σε συνέντευξή (Kontra) ρωτήθηκε εάν “αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοικτά της Πύλου, αν φτάνανε στη χώρα μας, θα κλέβανε δεν θα δούλευαν και θα μένανε 15 σε μια γκαρσονιέρα;”. Ο Σπήλιος Κρικέτος, ανερυθρίαστος, έδωσε την σοκαριστική απάντηση: “Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει, που δεν πνίγηκαν, τι κάνανε; Αυτό κάνουν”».

«Νωρίτερα είχε ισχυριστεί για τους πρόσφυγες ότι “είναι σε κλοπές κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα”», συνεχίζει να ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά οφείλουν να αποπέμψουν εδώ και τώρα τον Σπήλιο Κρικέτο από τα ψηφοδέλτια του κόμματός τους. Εάν δεν το πράξουν, σημαίνει ότι συμφωνούν απόλυτα με το εμετικό ρατσιστικό παραλήρημα του υποψηφίου του. Ότι είναι οι πολιτικοί χορηγοί της απανθρωπιάς. Ντροπή».

Πηγή: thepresident.gr