Συνέδριο Economist: Προτεραιότητα η αντιμετώπιση του καρκίνου

0
69

Η δυναμική αυξάνεται, δεν θα τα παρατήσουμε δεν θα μειώσουμε την προσοχή μας, θα διαμορφώσουμε τα συστήματά μας έτσι, ώστε να πετύχουμε πρόοδο στην αντιμετώπιση τέτοιου είδους ασθενειών. Θα διπλασιάσουμε τις προσπάθειες μας για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή ανθρώπων που ζουν με τον καρκίνο, ανέφερε κλείνοντας τις εργασίες του συνεδρίου του ECONOMIST «GREECE’S AGENDA TO COMBAT CANCER», η Mary Bussell, manager health policy and insight, Economist Impact, lead, The Vaccine Ecosystem Initiative . Τόνισε ότι “δεν θα κάνουμε πίσω στη δέσμευση που έχουμε αναλάβει να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον, να βελτιώσουμε την πρόληψη, τον προσυμπτωματικό έλεγχο και τις υπηρεσίες του για την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου, ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα μέσω των ουσιαστικών, αποτελεσματικών θεραπειών”.

Είναι σημαντικό, πρόσθεσε, να καταγράψουμε την πρόοδο που πετύχαμε και να διασφαλίσουμε ότι η προσοχή μας δεν θα παρουσιάσει κάμψη.

To ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι Media Partner του Συνεδρίου – Video δηλώσεις των ομιλητών βρίσκονται αναρτημένες στην διεύθυνση: https://www.amna.gr/video-services/544358/Corporate%20Videos

Πηγή: thepresident.gr