Μαρία Δρυ: Κοινός μας στόχος να εργαστούμε για το Ιόνιο, να διεκδικήσουμε για το Ιόνιo

0
32

Είμαστε μια ομάδα νέων επαγγελματιών με κοινωνικές ευαισθησίες και δράσεις που πλαισιωνόμαστε από μεγαλύτερους ανθρώπους με εμπειρία. Κοινός μας στόχος να εργαστούμε για το Ιόνιο, να διεκδικήσουμε για το Ιόνιο, γιατί αγαπάμε το Ιόνιο, τονίζει η Μαρία Δρυ, υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων του συνδυασμού “Μένουμε ΙΟΝΙΟ” μιλώντας στο ThePresident.

Οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν τον συνδυασμό Μένουμε ΙΟΝΙΟ” γιατί είναι ο προοδευτικός, ελπιδοφόρος και ταυτόχρονα σοβαρός συνδυασμός που μπορεί και ξέρει να πάει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μπροστά, προσθέτει η κα Δρυ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της κα Δρυ στο ThePresident:

– Γιατί να ψηφίσουμε τον συνδυασμό σας;

Είμαστε μια ομάδα νέων επαγγελματιών με κοινωνικές ευαισθησίες και δράσεις που πλαισιωνόμαστε από μεγαλύτερους ανθρώπους με εμπειρία.

Κοινός μας στόχος να εργαστούμε για το Ιόνιο, να διεκδικήσουμε για το Ιόνιο, γιατί αγαπάμε το Ιόνιο και Μένουμε ΙΟΝΙΟ”.

Δε βλέπουμε την Περιφέρεια ως ιδιοκτησιακό προνόμιο, αλλά πεδίο προσφοράς.

Ιεραρχούμε προτεραιότητες και προτείνουμε ικανούς ανθρώπους στις θέσεις κλειδιά διοίκησης της Περιφέρειας.

Για εμάς το πιο σημαντικό είναι όλοι να “Μένουμε ΙΟΝΙΟ” από επιλογή, όχι από τύχη.

– Τι Περιφέρεια ευελπιστείτε να παραδώσετε στους κατοίκους πέντε χρόνια μετά;

Θα παραδώσουμε πόλεις, δρόμους, χωριά, σχολεία, νοσοκομεία που θα έχουν αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους κρατικούς και ευρωπαϊκούς χρηματικούς πόρους για την αναβάθμισή τους.

Θα παραδώσουμε μια Περιφέρεια που δεν έχει αφεθεί στην τύχη της. Μια Περιφέρεια που οι πολίτες της θα νιώθουν αυτοπεποίθηση μέσα από την καθημερινότητά τους και μέσα από τη σοβαρή βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου τους.

– Γιατί ηγηθήκατε αυτού του συνδυασμού;

Έγινα επικεφαλής του συνδυασμού “Μένουμε ΙΟΝΙΟ” γιατί πίστεψα στους ανθρώπους που τον απαρτίζουν, γιατί μαζί με αυτούς τους ανθρώπους θέσαμε τους στόχους μας και γιατί οι στόχοι με αυτήν την ομάδα μοιάζουν και είναι εφικτοί.

– Γιατί να επιλέξουν προσωπικά εσάς οι ψηφοφόροι;

Οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν τον συνδυασμό Μένουμε ΙΟΝΙΟ” γιατί είναι ο προοδευτικός, ελπιδοφόρος και ταυτόχρονα σοβαρός συνδυασμός που μπορεί και ξέρει να πάει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μπροστά. Σε μισή δεκαετία, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μπορεί να είναι μια δυνατή περιφέρεια με χαρούμενους κατοίκους!

Πηγή: thepresident.gr