Οικογενειακά Μυστικά και Κωμικές Περιπέτειες στην Παπαριά
Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας το 20% στην πρεμιέρα της και κατέχοντας την κορυφή στα trends του X, αποδεικνύοντας τη σαφή ανάγκη του κοινού για κωμωδίες. Απόψε, στον ALPHA, η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» υπόσχεται ένα επεισόδιο γεμάτο αστείες στιγμές.

Στην καρδιά της ιστορίας βρίσκονται ο Τέρης και η Μαρουσώ, οι οποίοι μοιράζονται έναν απελπισμένο έρωτα, αν και ο Τέρης είναι ήδη αρραβωνιασμένος με την Λώρα Σεβαστού, ενώ η Μαρουσώ προετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί τον Σήφη. Ωστόσο, οι κρυφές τους σχέσεις δεν είναι οι μόνες αναταραχές που επικρατούν στην Παπαριά.

Η θεία της Μαρουσώς, Γίτσα Βροντάκη Φορτουνάκη, ανακαλύπτεται ότι έχει παράλληλες σχέσεις και με τα δύο ανίψια της, τον Μανωλιό Φοτρουνάκη και τον Μιχαλιό Βροντάκη. Οι φανερές και κρυφές σχέσεις οδηγούν σε όλο και μεγαλύτερα δράματα και πάθη, καθώς ο Τέρης και η Μαρουσώ φτάνουν στο σημείο να σχεδιάσουν την αυτοκτονία ως λύση στον βασανισμένο έρωτά τους.

Ταυτόχρονα, η Ζανέτα εισέρχεται σε μία δική της προσωπική κρίση, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Σώτος Πούλος έχει προδώσει τα μυστικά του άντρα της. Μαζί με την αναταραχή αυτή, η ηγουμένη αδελφή Κατσάμπα αντιμετωπίζει και εκείνη τις συνέπειες του Σώτου, ο οποίος έρχεται σε σύγκρουση με την Αλέξις Βροντάκη σχετικά με τα μυστικά του παρελθόντος τους.

Η κορυφή της κωμικής ανατροπής συνδυάζεται με στοιχεία δράματος, προετοιμάζοντας το κοινό για έναν ξεκαρδιστικό, αλλά και γεμάτο ένταση, χρονικό ταξίδι στην Παπαριά.
Πηγή: newsbomb.gr