Γ.Οικονόμου: Με τις δικές μας προτάσεις απαντάμε στις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών

0
41

«Μια μικρή διαφορά στο ποσοστό που θα πάρει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα κάνει μεγάλη διαφορά στον τρόπο με τον οποίον θα προχωρήσει η χώρα το επόμενο διάστημα. Αυτό οφείλουμε, με σεβασμό, να το αναδείξουμε στους Έλληνες πολίτες», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Παραπολιτικά.

«Το αποτέλεσμα στις προηγούμενες εκλογές διαμόρφωσε μια κατάσταση, όμως εδώ έχουμε μια νέα κάλπη. Η κάλπη είναι άδεια και οφείλουμε να αναδείξουμε στην ελληνική κοινωνία ποια είναι τα διακυβεύματα. Μια μικρή διαφορά στο ποσοστό μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο μέλλον της χώρας, τη σταθερότητα, την ταχύτητα με την οποία θα κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις», συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ.

Και τόνισε: «Οι πολίτες για συγκεκριμένο λόγο ψηφίζουν και για κάποιο λόγο καταψηφίζουν. Συνέκριναν δύο κυβερνητικές θητείες, αποφάσισαν ποιος θέλουν να είναι ο Πρωθυπουργός, αυτό διαμόρφωσαν με την ψήφο τους την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και τους καλούμε τώρα να διαμορφώσουν με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο συνθήκες σταθερής και ασφαλούς διακυβέρνησης για να προχωρήσει η χώρα στην επόμενη μέρα».

Ο κ. Οικονόμου συμπλήρωσε: «Αυτό που αντιλαμβάνομαι από τη Φθιώτιδα, αλλά και από τους άλλους νομούς, όπου συμμετέχουν τα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας, είναι ότι οι πολίτες θα προσέλθουν και θα ψηφίσουν γιατί αντιλαμβάνονται την αξία του δημοκρατικού κεκτημένου, τη δυνατότητα να διαμορφώνουν και να επηρεάζουν τις εξελίξεις για το μέλλον τους και στις εκλογές θα αποφασίσουμε ποιο θα είναι το μέλλον της χώρας μέχρι το 2027 τουλάχιστον, αλλά και με ορίζοντα πολύ παραπάνω. Δεν θα διακινδυνεύσουν η χώρα να μπει σε περιπέτειες, θα επιβεβαιώσουν -τουλάχιστον εμείς αυτό βλέπουμε- την πολιτική επιλογή που έκαναν στο Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη στις προηγούμενες εκλογές. Εκείνο που διεκδικούμε είναι να την επιβεβαιώσουν με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο, να διευρύνουμε την απήχησή μας, πάντα με άξονα την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των προτάσεών μας για το μέλλον του τόπου, της καθεμιάς και του καθένα ξεχωριστά.

Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης έχουν τη βάση τους σε αντιλήψεις παρωχημένες, και ως μοντέλα διακυβέρνησης και ως μοντέλα πολιτικής, που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν και όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε άλλες χώρες και που δεν ανταποκρίνονται στις προκλήσεις, έτσι όπως τις βιώνουμε στην Πατρίδα μας και στον κόσμο σήμερα».

Επιπλέον ο Γιάννης Οικονόμου υπογράμμισε: «Το δικό μας μέτωπο είναι με μια πολιτική θέλει να επιβάλλει από την αρχή καινούριους φόρους, που δεν αντιλαμβάνεται τις ευαισθησίες που πρέπει να έχουμε στη χώρα μας εξαιτίας της γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής μας θέσης, που δεν αντιλαμβάνονται με ποιον τρόπο η χώρα πρέπει να συνεχίσει να αντιμετωπίζει το υπερδεκαετές, υπερδεκαπεντές επενδυτικό κενό που είχε μέχρι το 2019 και νωρίτερα. Αυτό είναι το μέτωπο και αυτή είναι η αντιπαράθεση μας και απέναντι με αυτό. Με τις δικές μας πολιτικές προτάσεις ερχόμαστε να απαντήσουμε πειστικά σε ό,τι αφορά τις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών».

Πηγή: thepresident.gr