Σύλληψη πρώην εστεμμένης playmate για παραβίαση δικαστικής απόφασης στην Αθήνα
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές σε πρώην εστεμμένη playmate για παραβίαση δικαστικής απόφασης. Η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε διαμέρισμα Airbnb στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραβίαση αφορούσε σε απόφαση που έδινε την επιμέλεια των παιδιών στον πατέρα τους, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να τα μεταφέρει στο εξωτερικό, όπου και διαμένει μόνιμα.

Η πρώην μοντέλο από την Ελλάδα είχε κρυφτεί για 10 ημέρες, αφού είχε αφήσει το σπίτι της μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της και είχε μισθώσει διαμέρισμα στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί, έπειτα από αξιολόγηση πληροφοριών και με τη βοήθεια του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατάφεραν να την εντοπίσουν μέσω ηλεκτρονικών ιχνών και πλατφορμών ενοικίασης.

Αυτή τη στιγμή, η πρώην εστεμμένη κρατείται στην ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Ανηλίκων, και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα την επόμενη μέρα. Τα παιδιά έχουν παραδοθεί στον πατέρα τους, ο οποίος έχει την αποκλειστική επιμέλεια.

Πηγή: newsbomb.gr