Β.Κεγκέρογλου: Η θέση του ΚΙΝΑΛ στο θέμα Κουφοντίνα είναι καθαρή

0
34

«Όταν γίνεται μια συζήτηση για την ανάληψη ευθύνης, ατυχούς ή λαθεμένης δήλωσης, δεν θα πρέπει να ανακατεύουμε άλλα ζητήματα που ιστορικά έχουν κριθεί», σχολίασε ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, για τα όσα ανέφεραν απόψε στην ολομέλεια οι κ. Α. Γεωργιάδης και Θ. Δρίτσας.

«Έχει κριθεί ιστορικά ότι ο συκοφάντης Καμμένος, σπλάχνο από τα σπλάχνα της δεξιάς και αγκαλιαστός, αδελφοκτός της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν συκοφάντης για τον Ανδρέα Παπανδρέου και για τον Αντρίκο Παναδρέου. Καταδικάστηκε πρόσφατα, γι΄αυτό. ‘Αρα δεν είναι επιτρεπτό, ηθικό, να ανακαλούμε ιστορικά, κρυμμένες περιπτώσεις για να δικαιολογήσουμε δικά μας λάθη», είπε ο Βασίλης Κεγκέρογλου και πρόσθεσε: «Αναγνωρίζουμε ότι έγινε μια μεταστροφή από τον κ. Δρίτσα, στην απόλυτα απαράδεκτη δήλωση, όπως παρουσιάστηκε με τις διευκρινίσεις που έδωσε». Είναι όμως εξίσου απαράδεκτο «να συγχέεται η καθαρή θέση του Κινήματος Αλλαγής στο θέμα του Κουφοντίνα, με την θολή θέση του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι καλός στα επικοινωνιακά και στην προπαγάνδα, ο υπουργός Ανάπτυξης, αλλά όχι σε εμάς κύριε Γεωργιάδη! Εμάς η θέση μας είναι ότι η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, έχει όλες τις θεσμικές λειτουργίες για να λύνει ζητήματα», είπε ο κ. Κεγκέρογλου και παρατήρησε πως «είναι άλλο τι λέει ο νόμος και άλλο τι έκανε η κ. Νικολάου».

«Παραδεχτείτε ότι χειρισμός σας έδωσε πατήματα», είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο κ. Κεγκέρογλου.

Πηγή: thepresident.gr