Το Πολεμικό Μουσείο επισκέφθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

0
46

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε, σήμερα, το Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του μουσείου, Αναστάσιο Λιάσκο και τα μέλη του Δ.Σ για την αποστολή, το έργο και τη μελλοντική του δράση.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ διαπίστωσε τη νέα πνοή και το όραμα που διακατέχουν τις δράσεις του Πολεμικού Μουσείου.

Ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το έργο που επιτελείται, όντας σίγουρος ότι υπό η νέα διοίκηση θα αντιμετωπίσει με επιτυχία και καινοτόμες ιδέες τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, μεταξύ άλλων και λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τέλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπογράμμισε ότι το προσωπικό θα εκπληρώσει τον στόχο του Πολεμικού Μουσείου, ο οποίος είναι να αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία, προβάλλοντας την πολεμική ιστορία της Ελλάδας από την αρχαιότητα μέχρι το πρόσφατο παρελθόν και να διαδραματίσει πρωτεύοντα πολιτιστικό ρόλο στη σύγχρονη εποχή.

Πηγή: thepresident.gr