Θεσσαλονίκη: Ο δήμαρχος Κ.Ζέρβας επιθεώρησε τεχνικά έργα

0
42
ΑΠΕ

Την πορεία τεχνικών έργων που εκτελούνται αυτό το διάστημα στην πόλη και αφορούν τη σχολική στέγη και την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, επιθεώρησε το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η αυτοψία άρχισε από τα έργα που εξελίσσονται για την κατασκευή νηπιαγωγείου στην οδό Λαχανά 13, ακολούθησε η επιθεώρηση των εργασιών σε ένα ακόμη νηπιαγωγείο στην οδό Καπετάν Άγρα και στη συνέχεια πήραν σειρά η πορεία ανάπλασης του πάρκου στη συμβολή των οδών Μ. Μπότσαρη με Ηλέκτρας και οι υπό εξέλιξη παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του διατηρητέου της οδού Κριεζώτου.

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν σταματά. Όλο αυτό το διάστημα, ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, τα έργα και κυρίως αυτά που αφορούν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη βελτίωση της σχολικής στέγης προχωρούν», είπε ο κ. Ζέρβας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου 7 εκατ. ευρώ, τα οποία υλοποιούνται με χρηματοδοτήσεις από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το ΕΣΠΑ και το «Πράσινο Ταμείο» και δεν επιβαρύνουν το δημοτικό προϋπολογισμό.

Ο κ. Ζέρβας, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το θέμα μετεγκατάστασης της ΔΕΘ τάχθηκε υπέρ της παραμονής στο σημερινό χώρο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το θέμα για μένα, για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, έχει τελειώσει εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία».

Πηγή: thepresident.gr