Τ.Γαϊτάνης για ανάρτηση Κ.Αρβανίτη: Τέτοιες κρίσιμες ώρες δεν χωρά σιγή, ούτε ίσες αποστάσεις

0
202

ΑΠΕ

«Τέτοιες κρίσιμες ώρες για την Ευρώπη, την ανθρωπότητα και την πατρίδα μας, απαιτείται ενότητα και σοβαρότητα» τονίζει η Νέα Δημοκρατία διά του εκπροσώπου της, Τάσου Γαϊτάνη.

Ο κ.Γαϊτάνης σε δήλωση του αναφέρεται σε ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, και επισημαίνει ότι «τη στιγμή που έχουμε εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, παραβίαση της εδαφικής της ακεραιότητας και καταπάτηση κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Αρβανίτης θεωρεί “λάθος” να παίρνεις θέση. Ζητάει δηλαδή να σιγήσουμε εξομοιώνοντας τον θύτη με το θύμα».

«Οι βόμβες δεν πέφτουν από μόνες τους. Κάποιος τις ρίχνει. Και παράλληλα με όσα λέει ο κ. Αρβανίτης, ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του δεν λέει κουβέντα για κυρώσεις και για την ανάγκη αντίδρασης της διεθνούς κοινότητας στην επίθεση της Ρωσίας» σημειώνει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και επισημαίνοντας πως «προφανώς δεν είναι ώρα για κομματικές αντιπαραθέσεις» καταλήγει:

«Αλλά δεν χωρά ούτε σιγή, ούτε ίσες αποστάσεις. Η Ελλάδα είναι σταθερά κατά του αναθεωρητισμού και της παραβίασης των συνόρων. Υποστηρίζει τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και συντονίζεται με τους εταίρους και συμμάχους της για κοινή αντίδραση».

Πηγή: thepresident.gr