ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στην παράσταση του Χρ.Ζαραλίκου: Το σύνολο του πολιτικού κόσμου θα πρέπει να τοποθετηθεί

0
35

ΑΠΕ

«Εχθές κατά την παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου “200 χρόνια δανεικά” μία ομάδα τραμπούκων με επικεφαλής τηλεπαρουσιάστρια προσπάθησε να την διακόψει όταν σατιρίστηκε συγκεκριμένος επιχειρηματίας των media. Το αποτέλεσμα ήταν οι παρόντες θεατές να αγανακτήσουν βγάζοντας έξω από το θέατρο την τηλεπαρουσιάστρια και τους τραμπούκους».

Αυτό υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του για το περιστατικό διακοπής παράστασης και προσθέτει: «Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου παραπέμπουν σε σκοταδιστικές περιόδους, όπου με μαφιόζικες επιθέσεις εγκάθετοι καταδίωκαν δημοκρατικούς πολίτες και ανθρώπους της Τέχνης». Τονίζει επίσης ότι «επειδή, για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, δεν υπάρχει περίπτωση ο κ. Μητσοτάκης να ασχοληθεί με την επικίνδυνη αυτή εξέλιξη, περιμένουμε από την ελληνική αστυνομία και την ελληνική δικαιοσύνη να πράξουν τα δέοντα άμεσα, προστατεύοντας την ελευθερία της έκφρασης και την καλλιτεχνική δημιουργία».

«Επίσης το σύνολο του πολιτικού κόσμου θα πρέπει να τοποθετηθεί απέναντι στα γεγονότα γιατί είναι ζήτημα, πρωτίστως, Δημοκρατίας», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πηγή: thepresident.gr