Συλλυπητήρια του Β. Κασκαρέλη στον ΥΠΕΞ του Πακιστάν, για τους Πακιστανούς που έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο ανοικτά της Πύλου

0
59

Ο υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν Μπιλαουάλ Μπούτο Ζαρντάρι (Bilawal Bhutto Zardari) επικοινώνησε σήμερα με τον Έλληνα ομόλογό του, Βασίλη Κασκαρέλη, σε συνέχεια του θανατηφόρου ναυαγίου σε διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Πύλου.

Ο Μπιλαουάλ Μπούτο Ζαρντάρι ευχαρίστησε τον Βασίλη Κασκαρέλη για όλες τις ενέργειες παροχής βοήθειας των ελληνικών αρχών στους διασωθέντες πολίτες του Πακιστάν και τον ενημέρωσε για τα μέτρα που λαμβάνονται στη χώρα του για την αντιμετώπιση των εγκληματικών δικτύων παράνομης διακίνησης ανθρώπων, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε βαθιά συλλυπητήρια για τους πολίτες του Πακιστάν που έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο, διαβεβαίωσε για την ετοιμότητα συνεργασίας των αρμόδιων υπουργείων και ευχαρίστησε την πακιστανική κυβέρνηση για την πρωτοβουλία καταπολέμησης δικτύων διακινητών.

Πηγή: thepresident.gr