Παναθηναϊκός Ξεκινά την Υπεράσπιση του Τίτλου στην Euroleague από το Βερολίνο
Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ξεκινήσει την προσπάθειά του για την υπεράσπιση του τίτλου της Euroleague από το Βερολίνο, με την πρεμιέρα του απέναντι στην Άλμπα να είναι προγραμματισμένη για τις 19:45. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, μετά την κατάκτηση του τίτλου τον Μάιο στον τελικό εναντίον της Ρεάλ, στο ίδιο γήπεδο, στοχεύει σε ένα δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο.

Η Άλμπα, αντίπαλος στην πρεμιέρα, αποτέλεσε πέρυσι έναν από τους πιο αδύναμους κρίκους της διοργάνωσης, τερματίζοντας στην τελευταία θέση με μόλις 5 νίκες. Παρά τις πρόσφατες αποτυχίες, οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να αρχίσουν με νίκη την πορεία τους προς ένα άλλο Ευρωπαϊκό αστέρι.

Η φετινή ομάδα έχει διατηρήσει τον κορμό που την οδήγησε στην επιτυχία, προσθέτοντας εξαιρετικούς παίκτες όπως οι Λορέντζο Μπράουν, Ομέρ Γιούρτσεβεν και Τσεντί Οσμάν. Με ανώτερη ποιότητα, φιλοδοξούν να επιβεβαιώσουν την υπεροχή τους στην πρεμιέρα, αφήνοντας πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Πέρυσι, οι «πράσινοι» πήραν και τις δύο νίκες απέναντι στην Άλμπα, με το «διπλό» στο Βερολίνο να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αρχή της σεζόν. Η νίκη του Παναθηναϊκού με χάντικαπ άνω των 11,5 πόντων προσφέρεται με απόδοση 1.91.

Επιπλέον, ο Τζέριαν Γκραντ αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο, συνεχίζοντας την καλή του παρουσία από την περσινή χρονιά. Οι αποδόσεις για τις επιδόσεις του, όπως οι Over 13,5 πόντοι και ασίστ, ανέρχονται σε 2.30.

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες και οι ομάδες θα έχουν πολλές επιλογές στοιχηματισμού για τον αγώνα, με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, προσφέροντας ευρεία γκάμα στατιστικών επιλογών για τους φιλάθλους.

Πηγή: newsbomb.gr