Μονομαχία στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι της χρονιάς
Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο ΟΑΚΑ, όπου την Κυριακή (20:30) Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της φετινής Super League. Η δίψα για τη νίκη και από τις δύο πλευρές είναι έντονη, καθώς οι ομάδες επιθυμούν να ξεπεράσουν την κούραση από τα ευρωπαϊκά ματς της Πέμπτης. Στα ντέρμπι, το μόνο που μετράει είναι η νίκη, και οι παίκτες θα πρέπει να επικεντρωθούν αποκλειστικά στη στιγμή, αφήνοντας πίσω τους το παρελθόν.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ξεκινήσει δυνατά εντός έδρας, επιδιώκοντας να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έχει βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να δεχτεί κριτική για τις μόλις δύο νίκες σε έξι αγώνες, ενισχύοντας την πίεση στο προπονητή. Η απόδοση 1.91 δείχνει την πιθανότητα να σκοράρει πρώτος ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός με τέσσερις νίκες βρίσκεται σε υψηλές θέσεις στη βαθμολογία και αναζητά την πολυπόθητη νίκη στο γήπεδο του αντιπάλου του, αφού έχει να κερδίσει από τον Μάιο του 2021. Παρά την προηγούμενη χρονιά, όπου δεν επικράτησε σε καμία από τις έξι αναμετρήσεις τους με τους «πράσινους», οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν σε έναν καλύτερο απολογισμό φέτος. Ο Ελ Καμπί, ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση, έρχεται από μία εντυπωσιακή εμφάνιση με 2 γκολ στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση και θα αναζητήσει και πάλι να σκοράρει.

Στο ντέρμπι αναμένονται σφιχτές «μάχες» και σκληρά μαρκαρίσματα. Οι πάσες και η ποιότητα των επιθετικών αναμένεται να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, ενώ η άμυνα και των δύο ομάδων θα υποστεί πίεση. Η απόδοση 1.91 για πάνω από 6.5 κίτρινες κάρτες δείχνει την ένταση που θα έχει η αναμέτρηση.

Για τους στοιχηματιστές, προσφέρονται πολλές επιλογές, όπως combo bets και ειδικά στοιχήματα, που κυμαίνονται από τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων μέχρι στατιστικές επιλογές όπως κάρτες και κόρνερ. Αναμένονται ελκυστικές αποδόσεις και ευκαιρίες για στοιχηματισμό από αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση.

Πηγή: newsbomb.gr