Η Νέα Κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου Εξασφαλίζει Κέρδη για Όλους τους Παίκτες
Μια ενδιαφέρουσα κλήρωση θα λάβει χώρα την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, στο Λαϊκό Λαχείο, προσφέροντας σίγουρα κέρδη για όλους τους συμμετέχοντες. Η κλήρωση αυτή θα μοιράσει συνολικά κέρδη που φτάνουν έως και 2,7 εκατ. ευρώ, έπειτα από πέντε τζακ ποτ.

Ο Βασίλης Μυλωνάς, λαχειοπώλης στη Χαλκίδα, αναφέρει ότι όλοι οι λήγοντες κερδίζουν. «Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες θα πάρουν τουλάχιστον το 50% των χρημάτων τους για κάθε πεντάδα. Δηλαδή, αν κάποιος ξοδέψει 10 ευρώ για μια πεντάδα, θα επιστρέψει τουλάχιστον 5 ευρώ».

Η συγκεκριμένη κλήρωση προσφέρει επίσης 50% πιθανότητες για κέρδη τουλάχιστον 10 ευρώ, εφόσον ο μονός ή ο ζυγός λήγων του λαχνού συμφωνεί με το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού. Οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν δύο λαχνούς, έναν με ζυγό και έναν με μονό λήγοντα, εξασφαλίζοντας κέρδη 15 ευρώ. Επιπλέον, εάν επιλέξουν όλους τους λήγοντες αριθμούς από το 0 έως το 9, θα πληρώσουν 100 ευρώ αλλά θα λάβουν τουλάχιστον 75 ευρώ.

Η 41η κλήρωση αναμένεται να προσελκύσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους κατοίκους της Χαλκίδας, με πολλούς να δοκιμάζουν την τύχη τους. Ο κ. Μυλωνάς συμπληρώνει ότι «ο νικητής του τρίδυμου λαχνού από την προηγούμενη κλήρωση είχε βρεθεί σε κατάστημα ΟΠΑΠ στα Ψαχνά. Είναι η ελπίδα μας οι νικητές να αυξηθούν στην Εύβοια».

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του τρίδυμου λαχνού, η κλήρωση της Τρίτης θα προσφέρει και άλλα μικρότερα κέρδη. «Από 15.000 ευρώ θα κερδίζουν οι λαχνοί που ταιριάζουν με τον Μεγάλο Λαχνό σε κάθε άλλη σειρά, εκτός του τρίδυμου. Από τους επιπλέον 139 λαχνούς, τα κέρδη κυμαίνονται από 50 έως 5.000 ευρώ», προσθέτει ο κ. Μυλωνάς.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να προμηθευτούν τους λαχνούς τους είτε μέσω του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ είτε από τους λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα, με κόστος 10 ευρώ ανά πεντάδα και 2 ευρώ ανά λαχνό. Οι κληρώσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 19:00 και μεταδίδονται στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Πηγή: newsbomb.gr