Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης!

0
39
Eurokinissi

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε», αναφέρει λιτά και περιεκτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του γνωστού ηθοποιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κ. Φιλιππίδης κατέρρευσε λιπόθυμος στο σπίτι του στο Ψυχικό γύρω στις 5:30 το απόγευμα και η σύζυγός του τον μετέφερε με το  αυτοκίνητό της στο “Υγεία”.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία, οι γιατροί αποφάσισαν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, με σκοπό να υποβληθεί σε λεπτομερέστερες εξετάσεις και να είναι σε πιο στενή ιατρική παρακολούθηση.

Πιθανότατα το συγκεκριμένο περιστατικό να σχετίζεται με την όλη φημολογία που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά του για τα θέματα κακοποίησης στο χώρο του θεάματος. Να σημειωθεί ωστόσο πως δεν έχει γίνει κάποια επίσημη καταγγελία προς το πρόσωπό του κυρίου Φιλιππίδη.

Πηγή: protothema

Πηγή: thepresident.gr