Στις εγκαταστάσεις της Pfizer Θεσσαλονίκης ξεναγήθηκε ο Χρ.Δήμας

0
32

Tις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο υφυπουργός Ερευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας.

Ο κ. Δήμας ξεναγήθηκε στους χώρους όπου αναπτύσσονται καινοτόμες ψηφιακές και σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις, με επιστημονική προσέγγιση, που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία απασχολεί ήδη πάνω από 200 εργαζόμενους και συμβάλλει καθοριστικά στο να εργαστούν οι Έλληνες επιστήμονες στην πατρίδα τους, σε ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον.

Σύντομα αναμένεται να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις, πράγμα που σημαίνει πως θα παραχθούν επιπλέον νέες, ποιοτικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

«Η επένδυση της Pfizer δημιουργεί μια σταθερή βάση πάνω στην οποία οικοδομείται και αναδύεται ένα οικοσύστημα καινοτομίας συνολικά για την Βόρεια Ελλάδα και εξελίσσει την Θεσσαλονίκη σε κόμβο καινοτομίας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Η Ελλάδα διαθέτει σπουδαίο ερευνητικό και επιστημονικό ταλέντο που έχει την ικανότητα να προσελκύει το ενδιαφέρον από εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας προκειμένου να επενδύσουν στην πατρίδα μας. Ευχαριστώ παρά πολύ για την ξενάγηση τον επικεφαλής του Κέντρου Nico Gariboldi, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Αντώνη Φουστέρη, όπως και όλα τα μέλη της ομάδας τους», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο κ. Δήμας σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: thepresident.gr