Μαγευτική Μουσική Παράσταση για Παιδιά με τον Γιώργη Χριστοδούλου
Ο Γιώργης Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση για παιδιά ηλικίας 3-9 ετών, καθώς και για “παιδιά κάθε ηλικίας”. Η νέα τους παραγωγή βασίζεται στο βιβλίο-άλμπουμ “Μα, πού πήγε το φεγγάρι;”. Η παράσταση θα διαρκέσει για λίγες Κυριακές, ξεκινώντας από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο θέατρο Μικρός Κεραμεικός, και θα έχει ώρα έναρξης στις 2 το μεσημέρι.

Η συναυλία, που έρχεται μετά την επιτυχία του “Ζωολογικός ήχος”, θα είναι γεμάτη θεατρικότητα, χιούμορ και διάδραση, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη δουλειά του Γιώργη. Μέσα από τραγούδια, οι μικροί θεατές θα αναζητήσουν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: πόσα προβατάκια απαιτούνται για να νυστάξεις, ποιος αγόρασε το φεγγάρι, πού κρύβεται το “Τέρας της Δευτέρας,” και αν υπάρχει ζωή στη σελήνη.

Στη σκηνή θα συμμετέχουν οι: Γιώργης Χριστοδούλου (φωνή, γιουκαλίλι), Alfred Ruci (φλάουτο, κιθάρα) και Αλέξανδρος Αβδελιώδης (πιάνο).

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι διαθέσιμη στην τιμή των 9€ (έως 02/11) και 10€ για την προπώληση, ενώ η τιμή στο ταμείο είναι 12€.

Πηγή: newsbomb.gr