Η Νικόλ Κίντμαν και η Εξερεύνηση της Γυναικείας Επιθυμίας στην Ταινία Babygirl
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας «Babygirl» με πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Κίντμαν, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 26 Δεκεμβρίου. Το «Babygirl» πρόβαλε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο πρόσφατο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου η Κίντμαν απέσπασε το βραβείο γυναικείας ερμηνείας. Η ταινία έχει χαρακτηριστεί ως «τολμηρή» και «προκλητική», ενώ ο ξένος Τύπος έχει αναφέρει ότι η Κίντμαν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Η ιστορία του «Babygirl» επικεντρώνεται σε μια πανίσχυρη CEO μεγάλης εταιρείας που συνδέεται ερωτικά με έναν πολύ νεότερό της μαθητευόμενο, θέτοντας σε κίνδυνο την καριέρα και την οικογενειακή της ζωή. Σύμφωνα με την Κίντμαν, η ταινία διερευνά θέματα όπως η επιθυμία, τα μυστικά, η αλήθεια και η εξουσία, με σκοπό να αφηγηθεί μια απελευθερωτική ιστορία μέσω της γυναικείας προοπτικής.

Δίπλα στη Νικόλ Κίντμαν, εμφανίζονται οι Χάρις Ντίκινσον και Αντόνιο Μπαντέρας. Η Κίντμαν είχε δηλώσει στην πρεμιέρα ότι η συνεργασία της με την σκηνοθέτιδα Αλίνα Ρέιν ήταν απελευθερωτική, εστιάζοντας στη γυναικεία επιθυμία και την υπαρξιακή κρίση. Η Ρέιν, από την πλευρά της, είχε επισημάνει ότι η κεντρική ερώτηση του φιλμ είναι «μπορώ να αγαπήσω τον εαυτό μου σε όλες μου τις εκφάνσεις;».

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: newsbomb.gr