Η μαγεία του Τσάρλι και του Εργοστασίου Σοκολάτας επιστρέφει στην Αθήνα
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης χρονιάς, το μαγευτικό μιούζικαλ “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας” επανέρχεται στο EMBASSY Theater για δεύτερη φορά. Η παράσταση, που έχει ενθουσιάσει χιλιάδες θεατές, υπόσχεται να μαγέψει και πάλι το κοινό με την παραγωγή της, τη ζωντανή ορχήστρα και τον 30μελή θίασο. Στον ρόλο του «Γουίλι Γουόνκα» επιστρέφει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ενώ τον ρόλο του «Τσάρλι» ενσαρκώνει ο μικρός Σπύρος Ντούγιας.

Η ιστορία του μιούζικαλ, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Roald Dahl, παρακολουθεί τον Τσάρλι Μπάκετ σε ένα ταξίδι στο επιβλητικό εργοστάσιο του εκκεντρικού Γουίλι Γουόνκα. Η μαγεία και η ατμόσφαιρα του εργοστασίου ζωντανεύουν στη σκηνή, με σκηνικά από την Άννα Βεσκούκη και κοστούμια από την Παναγιώτα Κοκορού.

Οι παραστάσεις θα διεξάγονται στο EMBASSY Theater, ένα ιστορικό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας που έχει αναμορφωθεί σε υπερσύγχρονο θέατρο. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, και οι θεατές καλούνται να ζήσουν ξανά την ανατρεπτική εμπειρία του μιούζικαλ, το οποίο θα περιοδεύσει και στη Θεσσαλονίκη από τις 10 έως τις 19 Ιανουαρίου 2025.

Το μιούζικαλ “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας” συνδυάζει πρωτότυπη μουσική από τον Marc Shaiman με στίχους των Marc Shaiman και Scott Wittman, και η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιώργο Βάλαρη. Ο Γουίλι Γουόνκα προσκαλεί πέντε τυχερούς να ανακαλύψουν τη μαγεία του εργοστασίου του, συμπεριλαμβανομένου και του Τσάρλι, ενός ταπεινού και φτωχού αγοριού που ονειρεύεται να ζήσει αυτήν την περιπέτεια.

Η ώρα και η ημέρα των παραστάσεων είναι κάθε Σάββατο και Κυριακή, και η συνολική διάρκεια ανέρχεται σε 120 λεπτά με διάλειμμα. Συντελεστές από διάφορους τομείς συμβάλλουν στην επιτυχία της παράστασης, κάνοντάς την έναν από τους πιο αναμενόμενους πολιτιστικούς γεγονότα.

Πηγή: newsbomb.gr