Η Επιστροφή του Ντάνιελ Ντέι Λιούις στον Κινηματογράφο με την Ταινία του Γιου του
Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις επιστρέφει μπροστά από τις κάμερες μετά από επτά χρόνια απουσίας από την υποκριτική. Είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την υποκριτική μετά την ταινία «Αόρατη κλωστή» (2017) του Πολ Τόμας Αντερσον. Ωστόσο, είναι πλέον γνωστό ότι θα συμμετάσχει στην ταινία του γιου του, Ρόναν Ντέι Λιούις, με τίτλο «Anemone». Ο Ντάνιελ έχει συνεργαστεί με τον γιο του στο σενάριο της ταινίας και φυσικά θα πρωταγωνιστήσει μαζί με ηθοποιούς όπως οι Σον Μπιν, Σαμάνθα Μόρτον και Σάμιουελ Μπότομλι.

Η εταιρεία παραγωγής Focus Features εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζεται ενθουσιασμός για τη συνεργασία τους: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τον Ρόναν Ντέι Λιούις στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο μαζί με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις ως συνεργάτη του. Οι δυο τους έχουν γράψει ένα εξαιρετικό σενάριο και ανυπομονούμε να φέρουμε το κοινό τους όραμα στο κοινό».

Ο Ρόναν Ντέι Λιούις, στα 26 του χρόνια, είναι επίσης ζωγράφος και η πρώτη του ατομική έκθεση ξεκινά σήμερα στο Χονγκ Κονγκ, ακολουθούμενη από εκθέσεις σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη. Η ταινία «Anemone» εξερευνά τις οικογενειακές σχέσεις, με έμφαση στη δυναμική πατέρα-γιου.

Νωρίτερα φέτος, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις έκανε μια δημόσια εμφάνιση στην τελετή απονομής των βραβείων του National Board of Review, όπου ο Μάρτιν Σκορσέζε τιμήθηκε για τη σκηνοθεσία του στην ταινία «Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού». Ο Σκορσέζε, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ντάνιελ σε δύο ταινίες, σχολίασε την εμπειρία τους, λέγοντας ότι ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας.

Πηγή: newsbomb.gr