Η Επανεπιστροφή του Καρδιοχτύπιου: Ερωτικές Ιστορίες στη Σύγχρονη Σκηνή
Το “Και λέγε λέγε” επιστρέφει για περιορισμένες παραστάσεις, με έμφαση στον αέναο ρόλο του έρωτα στη ζωή μας. Η γοητεία των μόδων παραμένει αξεπέραστη, ενώ το τραγούδι του Στράτου εξακολουθεί να τροφοδοτεί τα πάθη μας. Ο Τσέχωφ δεν μας παρουσιάζει κάτι κλασικό και διαχρονικό, αλλά απεικονίζει τη μοναδικότητα του καθημερινού, του εφήμερου.

Εμείς πλέον, σε μια εποχή όπου η σοβαρότητα φαίνεται να έχει χάσει τη σημασία της, καλούμεθα να φορέσουμε ξανά τα καλά μας ρούχα και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, για να γιορτάσουμε το ωραίο με τον τρόπο που το αντιλαμβανόμαστε: αυθόρμητα, γεμάτοι πάθος και ελαφρώς λάθος.

Ο δημιουργός του έργου, Λένα Κιτσοπούλου, αναλαμβάνει τόσο τη σκηνοθεσία όσο και τη συμμετοχή στο καστ, που περιλαμβάνει επίσης τους Τζένια Κονταράτου, Γιάννη Κότσιφα, Πάνο Παπαδόπουλο, Θοδωρή Σκυφτούλη και Γαλήνη Χατζηπασχάλη.

Η πρεμιέρα των παραστάσεων θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2024, με πρόγραμμα που περιλαμβάνει παραστάσεις κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. Η διάρκεια είναι 120 λεπτά, και οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 20 ευρώ έως 16 ευρώ (μειωμένο). Οι παραστάσεις θα φιλοξενούνται στο Θέατρο Τέχνης, Φρυνίχου 14, Πλάκα.

Πηγή: newsbomb.gr