Η Ειλικρίνεια του Στέλιου Καζαντζίδη για την Τραυματική Σχέση με τη Μαρινέλλα
Ο Στέλιος Καζαντζίδης έχει μοιραστεί τις σκέψεις του σχετικά με τη σχέση του με τη Μαρινέλλα σε μια συνομιλία του με τον Θανάση Λάλα. Αυτή η συζήτηση υπάρχει καταγεγραμμένη στο βιβλίο «Στέλιος Καζαντζίδης. Θηρίο ανήμερο» από τις εκδόσεις Αρμός. Ο γνωστός τραγουδιστής περιγράφει με ειλικρίνεια τις αναμνήσεις του από την αρχή της σχέσης τους, όταν μπορούσαν να αφιερώνονται ο ένας στον άλλον. «Υπήρξαν κάποιες μέρες, μήνες, στην αρχή της γνωριμίας μας, τότε που δεν υπήρχαν οι πολλές υποχρεώσεις. Κάναμε το κέφι μας, ψαρεύαμε, περπατούσαμε… Μετά, όλες οι υποχρεώσεις μας παραμέλησαν τον έρωτά μας», εξηγεί.

Ο χωρισμός τους, μετά από μια δεκαετία κοινής πορείας, τον βρήκε σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. «Τι να σου πω… Δεν ήξερα πού βρίσκομαι και πού πατάω. Όταν βγήκε το διαζύγιο, πέρασα μέρες χωρίς να μπορώ να φάω. Περίπου έξι μήνες δεν σκεφτόμουν τίποτα, δεν κοιμόμουν», λέει, αποτυπώνοντας την εσωτερική του αγωνία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ζωή του έγινε δύσκολη. «Όταν άλλαξα περιβάλλον και απομακρύνθηκα λίγο από τον κόσμο, τότε ίσως άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα. Όμως, μέσα μου η σκέψη του χωρισμού δεν έφευγε», παραδέχεται. Ο Στέλιος σημειώνει ότι, παρόλο που η δουλειά του δεν του έδινε τη λύτρωση που ήλπιζε, τελικά βρήκε διέξοδο στον κόσμο του καζίνο, κάτι που τον βοήθησε να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Πηγή: newsbomb.gr