Τηλεμαχία ΠΑΣΟΚ: Οι έξι υποψήφιοι αποκαλύπτουν τις θέσεις τους ενόψει εκλογών
Οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης, συμμετείχαν χθες (24/09) σε μια τηλεμαχία ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου.

Η διοργάνωση της χθεσινής τηλεοπτικής συζήτησης, σε συνδυασμό με το νέο πιο ελεύθερο μοντέλο διαλόγου που εφαρμόστηκε, φαίνεται ότι είχε θετική απήχηση, όπως φανερώνουν και τα ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, πάνω από 600.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή τουλάχιστον για ένα λεπτό, με τη μέση τηλεθέαση να ανέρχεται σε 300.000 στη δημοφιλή ζώνη του prime time, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen που επεξεργάσθηκε το τμήμα Έρευνας και Ανάλυσης της ΕΡΤ.

Το συνολικό μερίδιο τηλεθέασης κατά μέσο όρο έφτασε το 8% στο σύνολο του κοινού, και το 15,8% στο ανδρικό κοινό άνω των 55 ετών. Επιπλέον, σε επίπεδο λεπτού, το σύνολο του κοινού “άγγιξε” το 10,7%, με το ανδρικό κοινό άνω των 55 ετών να φτάνει το 20,7%.

Στις προαναφερόμενες τηλεοπτικές απευθείας μεταδόσεις προστίθενται και άλλες 29.335 θεάσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX και του ΕΡΤNEWS1, που προσέφεραν παράλληλη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Σημαντικό είναι ότι το 67% των θεάσεων αυτών προήλθαν από υπολογιστές και tablets.

Πηγή: newsbomb.gr