Στηρίζει ο κόσμος τον Στέφανο Κασσελάκη στην υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
Ιδιαίτερα ενθουσιώδης υπήρξε η υποδοχή του Στέφανου Κασσελάκη από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη βόρεια Αθήνα, μια ημέρα μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του για την προεδρία. Οι παριστάμενοι τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες, εκφράζοντας την υποστήριξή τους με συνθήματα όπως: «Στέφανε, θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου».

Στη συνάντηση συμμετείχαν η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, η βουλευτής Νοτίου Τομέα, Ραλλία Χρηστίδου, και ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θάνος Μωραΐτης. Ο κόσμος του ζήτησε να συνεχίσει την προσπάθεια και τον προβίβασε ως τον ελπιδοφόρο ηγέτη της ανανέωσης. «Εσείς θα είστε ο νέος ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Κασσελάκης, δηλώνοντας την πρόθεσή του να δημιουργήσει ένα ανανεωμένο και δυναμικό κόμμα.

Η γενικότερη ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ενθουσιασμό και ευχάριστες προσδοκίες, με τους συμμετέχοντες να τονίζουν τη στήριξή τους προς τον υποψήφιο πρόεδρο, ελπίζοντας για μία νέα κατεύθυνση και ανανεωμένες προοπτικές για το κόμμα. Η μεγάλη συμμετοχή καταδείκνυε τις ελπίδες των στελεχών για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: newsbomb.gr