Ραγδαίες Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και η Αποκλεισμένη Υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη
Στο MEGA, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να αποκλείσει τον Στέφανο Κασσελάκη από τις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος. Η απόφαση αυτή ελήφθη με 138 ψήφους, και ο Κασσελάκης επεσήμανε ότι «η φωνή μας είναι το Συνέδριο», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Νοεμβρίου.

Ο Γκλέτσος, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής αναμενόμενη και δημοκρατική. «Η μη πολιτική διαδρομή του Κασσελάκη τους τελευταίους 11 μήνες τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή για την Κεντρική Επιτροπή», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι η δημοκρατία συνδέεται με την πλειοψηφία και όχι με ατομικές επιθυμίες.

Επιπλέον, εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Κασσελάκη στον υποψηφιοτή και τόνισε ότι η βάση θα δώσει την απάντησή της στο συνέδριο. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να καταλογίσει στον Κασσελάκη επικίνδυνες πρακτικές για την Αριστερά. «Εάν βγω εγώ πρόεδρος, την επόμενη ώρα διαγράφω τον Κασσελάκη, γιατί είναι επικίνδυνος για το κόμμα και την Αριστερά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δυστυχώς, δεν επαληθεύτηκαν οι προσδοκίες μας. Από την αρχή τον πιστέψαμε και είχαμε ελπίδες. Είδαμε όμως να προκύπτουν προβλήματα και απογοητεύσεις», κατέληξε ο Γκλέτσος.

Πηγή: newsbomb.gr