Παρέμβαση Παπανδρέου πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκανε πρόσφατα μια παρέμβαση μέσω κοινωνικών δικτύων, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής, σημειώνοντας ότι «το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται στα χέρια μας» και τόνισε την προοπτική ενός «διαφορετικού και καλύτερου μέλλοντος για όλους».

Στην ανάρτησή του, επισήμανε ότι η μαζική συμμετοχή μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την πρόοδο και επανέλαβε ότι «το ΠΑΣΟΚ ήταν και πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής». Έκανε αναφορά στην ανάγκη να κάνουμε πράξη τις επιλογές μας.

Η παρέμβαση αυτή αναδημοσιεύθηκε από τον υποψήφιο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα, ο οποίος αναφέρθηκε στη φράση του Παπανδρέου, λέγοντας ότι η «μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία» και ότι «το μέλλον βρίσκεται στα χέρια των προοδευτικών πολιτών». Ο Δούκας πρόσθεσε στην ανάρτησή του: «Γιώργο, πάμε για την Αλλαγή!».

Νωρίτερα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, είχε δηλώσει την στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου εξέφρασε τη στήριξή της στον Χάρη Δούκα.

Πηγή: newsbomb.gr