Κώστας Καραμανλής αναλαμβάνει την προεδρία της ασφαλιστικής εταιρείας Syndea
Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αναλαμβάνει την προεδρία του διοικητικού συμβουλίου της ασφαλιστικής εταιρείας Syndea. Η Syndea έχει ως βασικούς μετόχους συνεταιριστικές ενώσεις και τράπεζες, και αποτελεί πρωτοβουλία του αείμνηστου Αλέξανδρου Μπαλτατζή, ο οποίος τη δημιούργησε πριν από 46 χρόνια με στόχο την εξυπηρέτηση των αγροτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Καραμανλή αποτελεί μεγάλη τιμή για τον οργανισμό και την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η παρουσία του, όπως τονίζεται, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία στην προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης της αγοράς και του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης.

Επιπλέον, η εταιρεία Syndea έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία από το 1978, με σταθερή οικονομική ανάπτυξη και σημαντική επέκταση του δικτύου διανομής της, το οποίο περιλαμβάνει 1500 σημεία πώλησης. Οι γνώσεις και οι διεθνείς επαφές του κ. Καραμανλή αναμένονται να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ενίσχυση του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης.

Κατά την ομιλία του, ο Κώστας Καραμανλής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανάληψη των καθηκόντων του, επισημαίνοντας τη στήριξη που παρέχει η εταιρεία στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις και ανασφάλειες. Υπογράμμισε την ανάγκη για έναν υγιή και αξιόπιστο ασφαλιστικό τομέα που θα λειτουργήσει ως πυλώνας σταθερότητας.

Με την αποδοχή της θέσης του προεδρεύοντος, δεσμεύτηκε να εργαστεί για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας, την ανάπτυξη της αναγνωσιμότητάς της και τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών.

Πηγή: newsbomb.gr