Κατερίνα Νοτοπούλου απαντά στον Νίκο Μωραϊτη για τις πρόσφατες αιχμές
Η Κατερίνα Νοτοπούλου ανάρτησε πρόσφατα μια δήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως απάντηση στις αιχμές που άφησε ο Νίκος Μωραϊτης. Στην ανάρτησή της σημείωσε: «Πολλές οι ομοιότητες στο ύφος, στις λέξεις, στην απουσία ηθικών φραγμών. Μετά την… αδιανόητη αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη σε «σακούλες-κουκούλες» ήρθαν και τα «αποσπάσματα»… από τον Νίκο Μωραϊτη».

Η Νοτοπούλου συνέχισε λέγοντας, «Δεν ήταν τυχαίος ο τίτλος που επιλέξανε κάποιοι για το γκρουπ τους «οι ηλίθιοι», ούτε και ο τρόπος που επιλέχθηκαν να αποκαλυφθούν. Αποδεικνύουν καθημερινά πως τους ταιριάζει γάντι ο τίτλος». Επιπλέον, προειδοποίησε ότι οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» έχουν ημερομηνία λήξης και αποκάλυψε ότι εκείνοι που καταφεύγουν στη «βρώμικη» δουλειά δεν διαθέτουν επιχειρήματα, αξίες και ηθική.

Η δήλωσή της αναδεικνύει την προσήλωσή της στην πολιτική, η οποία, όπως σημειώνει, «είναι για τον άνθρωπο, για την κοινωνική δικαιοσύνη, για την προκοπή, για τη δημοκρατία». Αναφέροντας τη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε ότι «τα χώματα της έχουν χρώμα από αίμα δολοφονημένων αγωνιστών για τη δημοκρατία, την πατρίδα και τα δικαιώματα», και τόνισε πως οι αγώνες τους είναι «Βίβλος» για εκείνους που υπηρετούν την Αριστερά.

«Είναι ακριβώς αυτό που δεν ξέρετε γιατί δεν μπορείτε να συναισθανθείτε…» κατέληξε, επισημαίνοντας τη σημασία της κατανόησης των μηχανισμών που λειτουργούν γύρω από αυτά τα ζητήματα.

Πηγή: newsbomb.gr