Καταγγελίες κατά Κασσελάκη για τις προεδρικές φιλοδοξίες του στον ΣΥΡΙΖΑ
Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, υποδεικνύοντας ότι επιδιώκει να “εξαϋλώσει” το κόμμα, την ίδια στιγμή που έχει ενοικιάσει γραφεία 1500 m2. Σε ανάρτησή του στο “X”, ο Κασσελάκης δήλωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας την επιθυμία του να μην υπάρξει καμία κηλίδα στη δημοκρατία μέσα στο κόμμα.

Ο Κασσελάκης επισήμανε ότι “εσείς θα αποφασίσετε αν επιθυμείτε να αλλάξει η προεδρία μου ή όχι” και τόνισε πως θα προχωρήσει σε εκλογές μέσα στο χρονικό πλαίσιο για την αναβάθμιση από τη βάση. Επεσήμανε, επίσης, ότι η διαδικασία του συνεδρίου πρέπει να διασφαλίζεται η συμμετοχή όλων και πως οι αποφάσεις δεν πρέπει να λαμβάνονται σε κλειστά δωμάτια χωρίς την απαραίτητη πλειοψηφία.

Στην ανάρτησή του, ο Κασσελάκης κάλεσε τους υποστηρικτές του να οργανωθούν και να τον στηρίξουν, προαναγγέλλοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου κόμματος που αξίζει στην ιστορία της Αριστεράς και της Ελλάδας. Τόνισε ότι έρχεται η ενότητα στη βάση, με νέους αιρετούς και τη δυνατότητα συμμετοχής του κόσμου στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

“Αφήστε μας να χάσουμε εάν δεν φοβάστε”, είπε, μεταξύ άλλων, προσδιορίζοντας τη δημοκρατική διαδικασία ως θεμελιώδη αρχή. “Αυτό που έρχεται δεν θα είναι καμία δίωξη, αλλά η ενότητα και η συμμετοχή των νέων”, κατέληξε.

Πηγή: newsbomb.gr