Η Υποψηφιότητα Γερουλάνου και η Στρατηγική Ενότητας του ΠΑΣΟΚ
Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Talk Radio» πως πιστεύει ότι η υποψηφιότητά του προσφέρει μια διεύρυνση. «Ενώ υπάρχουν υποψήφιοι που επιλέγουν τα κοινά στα οποία θα απευθυνθούν, εμείς βλέπουμε ότι προσελκύουμε και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Μητσοτάκη που είναι απογοητευμένοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία του κόσμου είναι εκτός αυτών των παρατάξεων», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Γερουλάνο, περίπου 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι δεν ψηφίζουν πια σε σχέση με τα 7,5 εκατομμύρια του 2009. «Από αυτούς, τουλάχιστον οι μισοί ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ το 2009. Αυτοί οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι συνιστούν το μεγαλύτερο προοδευτικό κόμμα της χώρας, και αν μπορέσουμε να τους εμπνεύσουμε να συμμετάσχουν, τότε μπορούμε να φέρουμε μια μεγάλη αλλαγή», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, ο Γερουλάνος μοιράστηκε ένα σποτ από την ομιλία του στην Αργυρούπολη, προτρέποντας τους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ να επιλέξουν «νίκη» στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου. Υπογράμμισε ότι η νέα ηγεσία του κόμματος πρέπει να είναι ενωτική, με σχέδιο και εμπειρία, έτοιμη να αντιμετωπίσει την συντήρηση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

Κλείνοντας, ευχαρίστησε θερμά τους υποστηρικτές του που παραβρέθηκαν στην Αργυρούπολη, όπως και τον δήμαρχο της περιοχής για τη θερμή υποδοχή.

Πηγή: newsbomb.gr