Η Τηλεμαχία Υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ και οι Προτάσεις για το Μέλλον του Κόμματος
Στην προεκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ, οι έξι υποψήφιοι ετοιμάζονται για την τηλεοπτική αναμέτρηση που γίνεται στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Παύλος Γερουλάνος, η Νάντια Γιαννακοπούλου, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Χάρης Δούκας και ο Μιχάλης Κατρίνης καλούνται να παρουσιάσουν το όραμά τους για το μέλλον του κόμματος.

Η τηλεμαχία θα διαρθρωθεί γύρω από έξι θεματικές ενότητες: Οικονομία και ανάπτυξη, Κοινωνικό κράτος και νέα γενιά, Δημογραφικό, Εξωτερική πολιτική, Άμυνα και ΕΕ, Κράτος, Θεσμοί, Αυτοδιοίκηση, και Κλιματική κρίση με έμφαση στην πολιτική προστασία και την ενεργειακή μετάβαση.

Κάθε υποψήφιος έχει 90 δευτερόλεπτα για να απαντήσει σε ερωτήσεις και μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις ή σχόλια σε άλλους υποψήφιους μέχρι πέντε φορές κατά τη διάρκεια του debate. Η διαλογική συζήτηση θα είναι δομημένη: 30 δευτερόλεπτα για την ερώτηση, 30 δευτερόλεπτα για την απάντηση, καθώς και 30 δευτερόλεπτα για επανατοποθέτηση και ανταπάντηση.

Στο τέλος της αναμέτρησης, κάθε υποψήφιος θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια πλήρη τοποθέτηση διάρκειας 90 δευτερολέπτων. Οι δημοσιογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν έως και 6 follow up ερωτήσεις σε διαφορετικούς υποψήφιους, με η κάθε ερώτηση να διαρκεί 15 δευτερόλεπτα και η απάντηση 30 δευτερόλεπτα.

Πηγή: newsbomb.gr