Η θέση του Απόστολου Γκλέτσου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη
Ο Απόστολος Γκλέτσος εξέφρασε την άποψή του σχετικά με την πιθανότητα να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Γκλέτσος δήλωσε ότι το πρόβλημα που έχει μαζί του δεν είναι πολιτικό, αλλά πολιτισμικό. Τόνισε μάλιστα πως η στάση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επιδεικνύει τον πλούτο του σε δημόσια θέα, είναι απαράδεκτη, ιδίως σε μία εποχή που οι περισσότεροι Έλληνες αντιμετωπίζουν δυσκολίες. «Είναι θέμα πολιτισμού να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς ευθύνεται για την αντίθεση που εκδηλώνεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για την υποψηφιότητά του, ο Γκλέτσος είπε: «Προφανώς εννοούν έναν άλλον ΣΥΡΙΖΑ, τον δικό τους. Αυτός δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε». Υποστηρίζει ότι ο Κασσελάκης δεν φαίνεται να έχει καλή γνώση της ιστορίας και ίσως αυτό να οφείλεται στην έλλειψη εμπειριών που έχει βιώσει.

Επιπλέον, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ότι, παρά τις ιδεολογικές διαφορές που μπορεί να έχει, δεν θα τοποθετηθεί δημόσια κατά του Στέφανου Κασσελάκη. «Δεν θα δώσω καμία συνέντευξη, θα σιωπήσω και θα πάω στο σπιτάκι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, απέφυγε να επικρίνει σφοδρά την πιθανότητα να εκλεγεί ο Παύλος Πολάκης, υπογραμμίζοντας ότι θα παραμείνει στο κόμμα ως «κωπηλάτης», ανεξαρτήτως ποιος θα αναλάβει την ηγεσία.

Πηγή: newsbomb.gr