Η Σημασία της Σταθερότητας και της Βουλευτικής Πείρας για το Μέλλον του ΠΑΣΟΚ
Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, τόνισε την ανάγκη για σταθερότητα και σαφήνεια στις απόψεις. «Το θέμα είναι να είμαστε σταθεροί, να λέμε τις απόψεις μας, να πείθουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις προοπτικές του ΠΑΣΟΚ, ο Γερουλάνος επισήμανε: «Ο κόσμος θα εκφραστεί στην κάλπη για να πει τι ΠΑΣΟΚ θέλει την επόμενη μέρα. Θέλει ένα ΠΑΣΟΚ που θα πάει να δώσει τις μάχες και να κερδίσει τον Μητσοτάκη για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση που ζούμε σήμερα και οικονομικά και κοινωνικά; Ή θα είναι απλώς ένα μικρό, το οποίο θα κάνει μια μικρή πλην τίμια αντιπολίτευση στην επόμενη μέρα;»

Σχετικά με την ανάγκη ο πρόεδρος του κόμματος να είναι βουλευτής, ο Γερουλάνος εξέφρασε τη θέση του λέγοντας ότι «οι μεγάλες μάχες δίνονται στη Βουλή». Υποστήριξε ότι η διαφορά του προεδρικού υποψηφίου πρέπει να φαίνεται στο κοινοβουλευτικό έργο, επισημαίνοντας τις περιπτώσεις προηγούμενων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ που δεν ήταν βουλευτές και τις συνέπειές τους.

Πηγή: newsbomb.gr