Δριμεία Κριτική από Νίκο Κοτζιά κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου και Στέφανου Κασσελάκη
Στον δίαυλο του «ΑΘήνα 9,84», ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς εξαπέλυσε σφοδρή κριτική κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου, με εστιάζει και στον Στέφανο Κασσελάκη. Αναφερόμενος στην κριτική που του ασκείται, δήλωσε: «Δεν μπορώ να τους βλέπω να μου κουνάνε το δάχτυλο και να μου λένε τι είναι και τι δεν πρέπει να είναι η Αριστερά». Μάλιστα, χαρακτήρισε χουντική την άλλη Αριστερά, η οποία βρίσκεται εκτός των παραδοσιακών ορίων.

Επιπλέον, σχολίασε την στήριξη που προσφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συγκεκριμένα άτομα. «Καλά κάνει και τους έχει υποστηρικτές, αλλά ας τους κατεβάσει το δάχτυλο και να μην μιλούν με αυτόν τον τρόπο», επεσήμανε. Ο κ. Κοτζιάς πρόσθεσε ότι όταν εγκατέλειψε το ΚΚΕ, είχε δημοσιεύσει άρθρο 25 σελίδων για να εξηγήσει τους λόγους της απόφασης του, κάτι που δεν έχει συμβεί από πλευράς Κασσελάκη και των πρώην μελών της ΝΔ.

Καυτηριάζοντας περαιτέρω τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι αν ο Στέφανος Κασσελάκης επιθυμεί να ηγηθεί ενός δεξιού κόμματος, αυτό είναι προσωπική του επιλογή, αλλά τόνισε ότι δεν έχει την κατάλληλη γνώση και κατανόηση της Αριστεράς. Έκανε λόγο για την αδυναμία του να μιλήσει με ιστορική αναφορά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να μιλάει για κουκουλοφόρους στην Αριστερά, όταν ήταν οι δωσίλογοι που έστελναν τους Έλληνες στο απόσπασμα των Γερμανών», καταλήγοντας ότι δεν έχει την υπομονή να διαβάσει κείμενο μεγαλύτερο από δύο παραγράφους.

Πηγή: newsbomb.gr