Απόστολος Γκλέτσος Υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
Στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, επισημαίνοντας ότι έχει συλλέξει και καταθέσει 32 υπογραφές, αριθμός που υπερβαίνει τις ελάχιστες 30 απαιτούμενες. Εκφράζοντας τη συγκίνησή του για την εκδήλωση αυτή, δήλωσε ότι βασικός στόχος είναι να προσέλθει ο κόσμος στην κάλπη την πρώτη Κυριακή.

Ο Γκλέτσος τόνισε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ως «υπερήφανης κυβερνώσας αριστεράς», υπογραμμίζοντας την ανάγκη να επαναδιεκδικήσει τη ψήφο του Ελληνικού λαού, ιδίως εκείνων που απείχαν από τις προηγούμενες εκλογές. «Πρέπει να αναδείξουμε ότι έχουμε μάθει από τα λάθη μας και ότι προτείνουμε πολιτικές και λύσεις προσαρμοσμένες στα καινούργια δεδομένα της πραγματικότητας», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση και την κυβερνητική διακυβέρνηση.

Αναφερόμενος στα διαδικαστικά θέματα της υποψηφιότητάς του, επισήμανε ότι το πόθεν έσχες του είναι έτοιμο, καθώς είναι αιρετός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το καταθέτει κάθε χρόνο. Θα το υποβάλει και τυπικά στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: newsbomb.gr