Αναταράξεις και Κατηγορίες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την Κωλοτούμπα Κασσελάκη
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις πρόσφατες εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση, ιδιαίτερα μετά την αλλαγή στάσης του Κασσελάκη αναφορικά με το εξώδικο για το πόθεν έσχες. «Είναι απίστευτα πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Υπάρχει εξώδικο και κατηγορίες προς την ΚΟ και τα συλλογικά όργανα του κόμματος για εκτροπές και κουκούλες. Σε διάστημα μόλις ενός μήνα, υπήρξε αναφορά ότι είναι νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και αμέσως μετά την πρόταση μομφής θεωρείται πρώην πρόεδρος», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.

«Ο Κασσελάκης μας μιλάει για εκτροπές και κουκούλες, ενώ από την άλλη έστειλε εξώδικο και το πήρε πίσω. Η αντιμετώπιση στο ζήτημα του πόθεν έσχες ήταν ισότιμη για όλους. Η διαρροή του πόθεν έσχες ήταν απαράδεκτη, αλλά ο Κασσελάκης αρνούνταν να το παραδώσει. Δεν ξέρω ποιος δεν επιθυμεί τη διαφάνεια στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε ο κύριος Θεοχαρόπουλος, αναφερόμενος στα γεγονότα που θα συζητηθούν περαιτέρω.

«Όλα αυτά που αναφέρω, απαιτούν σεβασμό προς τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, και είναι καθαρό ότι η στάση αυτή έχει εκπέσει», κατέληξε ο στέλεχος στο σχόλιό του.

Πηγή: newsbomb.gr