«Προετοιμασία και Προοπτικές του ΠΑΟΚ ενόψει Στεάουα»
Ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της αναμέτρησης με τη Στεάουα. Σχολίασε τις ήττες από τη Γαλατάσαραϊ και τον Άρη, καθώς επίσης και την προσθήκη νέων παικτών στην ομάδα.

Η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού κόντρα στη Στεάουα σχολιάστηκε από τον προπονητή, ο οποίος δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Δεν άλλαξα την καθημερινότητά μου. Ξύπνησα νωρίς το πρωί, καθώς με απασχολούν κάποιες σκέψεις. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας ως ομάδα, γιατί έχουμε πολλά νέα πρόσωπα».

Σχετικά με τις ήττες, σημείωσε: «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν περίοδοι που θα κερδίζουμε και θα χάνουμε. Είμαστε μια ομάδα που δεν της αρέσει να χάνει. Αναλύσαμε τις ήττες μας και ξέρουμε ότι οι μεγάλες ομάδες περνούν από παρόμοιες φάσεις. Σημασία έχει να αντεπεξέλθουμε και να δείξουμε αντίδραση».

Σχολίασε επίσης τη σημασία των ποδοσφαιριστών όπως ο Κεντζιόρα και ο Τάισον, σημειώνοντας την ανάγκη ενσωμάτωσης των νέων παικτών στην ομάδα. Μεταξύ άλλων, είπε: «Η εμπειρία των παλιών παικτών είναι κρίσιμη. Οι νέοι χρειάζονται χρόνο για να βρουν τον ρόλο τους στην ομάδα».

Όσον αφορά την πρόσφατη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ότι η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας, ο προπονητής ανέφερε: «Θεωρώ ότι η δήλωση αυτή έχει διπλή σημασία. Από τη μία, προσπαθεί να μου δώσει πίεση και από την άλλη, να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών».

Πηγή: newsbomb.gr