Πανιώνιος νίκησε τα Χανιά με ωραίο γκολ του Αυλωνίτη
Η ομάδα του Πανιώνιου κατάφερε να νικήσει τα Χανιά με 1-0, αφήνοντας τους τελευταίους χωρίς βαθμό. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Τάσος Αυλωνίτης στο 20ο λεπτό, με ένα εντυπωσιακό τακουνάκι, μετά από ενέργεια του Χρούστινετς.

Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν την πρώτη τους εντός έδρας εμφάνιση μετά την επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες και ικανοποίησαν τους φιλάθλους τους, καθώς και τον προπονητή τους, Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα από κοντά. Παρά την πίεση που άσκησαν τα Χανιά μετά το γκολ, η ομάδα του Πανιώνιου ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Χαρακτηριστική ήταν η ευκαιρία του Αλεξανδράκη, ο οποίος στο 88ο λεπτό σημάδεψε το δοκάρι με δυνατό σουτ.

Η σύνθεση του Πανιώνιου για το παιχνίδι περιλάμβανε τους Γιαννακόπουλο, Αυλωνίτη, Πότση, Χρούστινετς, Μπούση, Τσορνομάζ, Γκίνη, Κολοβό, Βερνάρδο, Φελίσιο και Πιερτζάκομι. Για τα Χανιά αγωνίστηκαν οι Σαφαρίκας, Μουνάφο, Στεπίνσκι, Τσέλιος, Μανουσάκης, Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Αρτουντουάγκα, Προβυδάκης, Μάλτσι και Λεμονής.

Συνοπτικά, στον Βόρειο Όμιλο της 2ης αγωνιστικής, τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ηρακλή με 2-1. Για τον Νότιο Όμιλο, σημειώνεται η ισοπαλία 2-2 μεταξύ της ΑΕΚ Β’ και της Ηλιούπολης. Παράλληλα, το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγώνων περιλαμβάνει σημαντικούς αγώνες όπως ο Πανιώνιος – Χανιά και η Αιγάλεω – Κηφισιά.

Πηγή: newsbomb.gr