ΠΑΕ ΑΕΚ Αντίθετη στη Διαιτησία και την Επιστροφή σε Παλιές Πρακτικές
Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη διαιτησία στο παιχνίδι της με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της. Η Ένωση επισημαίνει ότι έχει δείξει καλή διάθεση από την αρχή της ιδιοκτησίας του κ. Μάριου Ηλιόπουλου και τις πρώτες ημέρες του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρει ότι στήριξε την επιλογή του κ. Στεφάν Λανουά, δείχνοντας σεβασμό στις ποδοσφαιρικές Αρχές.

Ωστόσο, σημειώνει με απογοήτευση ότι κάποιοι δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο σεβασμό στην ΑΕΚ, προειδοποιώντας ότι δεν θα δείξουν ανοχή σε καμία έλλειψη σεβασμού. Ζητούν να εφαρμοστούν αυστηρά οι κανονισμοί από τους διαιτητές και τους VARίστες, επισημαίνοντας την ανάγκη για παραδειγματική τιμωρία όσων δεν τους τηρούν.

Η ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι στον πρόσφατο αγώνα υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, γεγονός που είδε η φίλαθλη Ελλάδα, και δηλώνει ότι δεν υπάρχει οργανωμένη προπαγάνδα που μπορεί να παραπλανήσει. Επίσης, κατακρίνει τη συνολική εικόνα της διαιτησίας, περιγράφοντάς την ως κατώτερη του επιπέδου που απαιτείται για την Super League και προειδοποιεί ότι η ΑΕΚ δεν θα επιτρέψει την επαναφορά του ελληνικού ποδοσφαίρου σε εποχές που παραπέμπουν σε… Παράγκα.

Πηγή: newsbomb.gr