Ολυμπιακός Σε Αναζήτηση Επιθετικού Με Μεταγραφές Στον Ορίζοντα
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα στη δημιουργία, όπως έχει φανεί από τα τελευταία ματς, και είναι σε διαδικασία αναζήτησης ενός επιθετικού για να ενισχύσει το ρόστερ του. Το αρχικό πλάνο προέβλεπε την ολοκλήρωση του ρόστερ έως τις 4 Σεπτεμβρίου, αλλά πλέον καθίσταται υποχρεωτική τουλάχιστον μία προσθήκη πριν από την προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών, που λήγει τη Δευτέρα (30/09).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ψηλά στη λίστα της ομάδας βρίσκονται οι Γιουσούφ Γιαζίτσι και Άνταμ Ουνάς, πρώην παίκτες της Λιλ. Ο Γιαζίτσι έχει 42 εμφανίσεις και 12 γκολ με τους Γάλλους, з ενώ ο Ουνάς, που έχει επίσης αγωνιστεί στη Νάπολι, έχει 24 συμμετοχές στη Λιλ και μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της επίθεσης.

Επιπλέον, έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό άλλοι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, όπως οι Ραφίνια, Μίραλεμ Πιάνιτς και Ντέλε Άλι. Μέσα στις συζητήσεις είναι και ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος φαίνεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει με τους «ερυθρόλευκους», απορρίπτοντας την προοπτική της Μακάμπι Χάιφα.

Η ομάδα δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει σε at least μια μεταγραφή προκειμένου να καλύψει το κενό στην επίθεση. Όμως, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο νέος παίκτης θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί, καθώς δεν θα έχει προηγούμενη προετοιμασία.

Πηγή: newsbomb.gr