Ο Ολυμπιακός στοχεύει στη νίκη απέναντι στη Μπράγκα στην Europa League
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπράγκα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αναφέρθηκε στη σημασία της βελτίωσης της ομάδας. «Είναι μια στιγμή που πρέπει να κάνουμε ένα καλύτερο βήμα μπροστά και που πρέπει να δείξουμε βελτίωση, όπως περιμένει όλος ο κόσμος. Θέλουμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και αποτελεσματικοί, να παίζουμε ψηλά με μεγάλη πίεση και επιθετικότητα. Πρέπει να είμαστε καλά τοποθετημένοι στην άμυνα», είπε.

Αναφερόμενος στους παίκτες της Κ19, τόνισε: «Υπολογίζουμε όλους τους παίκτες το ίδιο, τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους. Οι παίκτες της Κ19 έχουν αποδείξει πως αξίζουν την ευκαιρία να βρίσκονται στην ομάδα μας».

Ο Μεντιλίμπαρ αναγνώρισε την ποιότητα της Μπράγκα, λέγοντας: «Η Μπράγκα δεν έχει μόνο έναν ή δύο καλούς παίκτες, έχει μια γεμάτη ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πιστοί στο πλάνο μας, αντιμετωπίζοντας τη Μπράγκα ως σύνολο».

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, σημείωσε ότι όσοι παίκτες προπονήθηκαν μαζί του είναι έτοιμοι να παίξουν: «Και οι τρεις, Μαρτίνς, Μασούρας και Πιρόλας, προπονήθηκαν μαζί μας, είναι έτοιμοι». Επιπλέον, για τον αγώνα με τη Λιόν, σχολίασε ότι «δεν πήγε τίποτα καλά», αλλά η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς.

Τέλος, επισήμανε τη σημασία του αγώνα με την Μπράγκα, τονίζοντας ότι ακόμη και με το ντέρμπι που ακολουθεί, η συγκέντρωση πρέπει να είναι στο αυριανό παιχνίδι: «Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας της Κυριακής είναι σημαντικός αλλά και ο αυριανός είναι. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε».

Πηγή: newsbomb.gr