Κρίση στις Τάξεις του Ολυμπιακού και Αναγκαία Αντεπίθεση
Ο Ολυμπιακός βιώνει μία δύσκολη περίοδο το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει σημειώσει τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα έχει υποστεί δύο ήττες εκτός έδρας, μία από τον Άρη και μία από τη Λιόν, ενώ στην έδρα της αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναιτωλικό. Οι επιδόσεις της στον αγωνιστικό χώρο δεν ανταγωνίζονται υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Η κατάσταση αυτή οδήγησε τον προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει συνάντηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το Σάββατο (28/09) μαζί με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τους παίκτες. Η συζήτηση, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε την περασμένη σεζόν να κατακτήσει το Europa Conference League, υπογραμμίζοντας ότι τα τελευταία παιχνίδια δεν αντικατοπτρίζουν τις απαιτήσεις που τίθενται στις προπονήσεις.

Ο αρχηγός Ροντινέι, μαζί με άλλους παίκτες όπως οι Έσε, Τζολάκης και Ολιβέιρα, πήραν τον λόγο και εξέφρασαν τον πόθο τους να βελτιωθούν. Όλοι δήλωσαν ότι επιθυμούν άμεσες αλλαγές, με στόχο το επερχόμενο ματς της Κυριακής (29/09) ενάντια στον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δήλωσε την υποστήριξή του προς την ομάδα, επισημαίνοντας τη σημασία της ενότητας για την αντιμετώπιση των κρίσιμων αγώνων που έρχονται, με πρώτο τον Ατρόμητο και στη συνέχεια τους αγώνες με Μπράγκα και Παναθηναϊκό, πριν από τη νέα διακοπή στο πρωτάθλημα.

Πηγή: newsbomb.gr