Η θλίψη στον αθλητικό κόσμο για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ
Με θλίψη και οδύνη αντέδρασαν πολλές αγγλικές ομάδες στον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, πρώην αμυντικού της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και διεθνούς με την Εθνική Ελλάδας. Ο Μπάλντοκ, ο οποίος είχε μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αθήνα σε ηλικία 31 ετών.

Το θέμα αυτό έγινε πρωτοσέλιδο στην πρωινή εκπομπή του Sky Sports News την Πέμπτη (10/10), όπου οι παρουσιαστές εκφράσαν την εντονότατη λύπη τους και μίλησαν για την καριέρα του. “Θλιβερά νέα σήμερα, καθώς ο πρώην αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, απεβίωσε”, σημείωσαν, αποτυπώνοντας την απώλεια.

Ανακοινώσεις συμμετοχής στον πόνο εξέδωσαν ομάδες της Premier League, καθώς και από μικρότερες κατηγορίες, εκφράζοντας τη λύπη τους για την τραγική είδηση. Το χτύπημα της μοίρας συγκλόνισε τον αθλητικό κόσμο και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό ανάρτησαν συγκινητικά μηνύματα στα social media.

Δεν παρέλειψαν να γίνει αναφορά στις αντιδράσεις που ακολούθησαν, όπως το μήνυμα του Χάρι Μαγκουάιρ και η αντίδραση της Εθνικής Αγγλίας, μέσω των οποίων τονίστηκε η απώλεια ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που είχε ακόμα πολλά να προσφέρει στον χώρο του αθλητισμού.

Πηγή: newsbomb.gr