Η Μάχη των Κορυφαίων Στη Σκηνή του Ελληνικού Αθλητισμού
Η αντιπαλότητα ανάμεσα στους δύο μεγάλους συλλόγους του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι γνωστή για την έντασή της, προκαλώντας αναστάτωση και αγωνία στους φιλάθλους. Το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, γνωστό και ως ντέρμπι αιωνίων, έρχεται για να εντείνει αυτή τη διάθεση, ανεξαρτήτως της μορφής που παρουσιάζουν οι ομάδες.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εν όψει του αγώνα, αποτύπωσε χαρακτηριστικά αυτήν τη μοναδική κόντρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, απεικονίζονται δύο καράβια σε φουρτουνιασμένη θάλασσα, το καθένα με το έμβλημα της αντίστοιχης ομάδας στα πανιά του. Μαζί με την εικόνα αναφέρονται λόγια που αποτυπώνουν τη διαρκή αντιπαλότητα: «Η μάχη ανάμεσα σε δύο κόσμους».

Η γίνει και η ατμόσφαιρα γύρω από τον αγώνα ενισχύει την προσμονή των φιλάθλων και φέρνει στο προσκήνιο μία από τις πιο σφοδρές αντιπαραθέσεις στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Οσοι παρακολουθούν την πορεία των δύο ομάδων γνωρίζουν ότι το σασπένς είναι πάντα παρόν, και οι αναμετρήσεις τους είναι γεμάτες συγκινήσεις.

Πηγή: newsbomb.gr