Η ΑΕΚ κερδίζει τον Παναθηναϊκό και απογειώνεται στην κορυφή της βαθμολογίας
Η νίκη της «Ένωσης» επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι την οδήγησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ στοχεύει να παραμείνει στη θέση αυτή κατά τη διάρκεια της διακοπής για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων στο Nations League, ξεκινώντας με νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αξιοσημείωτο είναι ότι την προηγούμενη χρονιά, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε προηγηθεί με 2-0, αλλά ο Παναιτωλικός πήρε την ισοφάριση με 2-2. Οι «κιτρινόμαυροι» επιδιώκουν να αποφύγουν παρόμοιο στραβοπάτημα και να capitalizήσουν τη δυναμική τους από τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Αλμέιδα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Μουκουντί και Οντουμπάτζο, αλλά ενδέχεται να έχει στη διάθεσή του τον Λαμέλα και τον Μαρσιάλ. Πιθανότατα, θα διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα με αυτή του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Λιούμπισιτς να είναι η μοναδική αλλαγή.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε φορμαρισμένη κατάσταση και οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα (2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 γκολ υπέρ, 2 κατά).

Την ίδια ημέρα, ο Άρης, που έρχεται από νίκες στα ντέρμπι, αντιμετωπίζει τη Λαμία, η οποία με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Τα ματς της ημερας περιλαμβάνουν επίσης τον Ατρόμητο, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενος τον Βόλο.

Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό πρόγραμμα για την 7η αγωνιστική περιλαμβάνει:
– Σάββατο 5 Οκτωβρίου
– 18:30 Ατρόμητος – Βόλος (Novasports2HD)
– 19:30 Παναιτωλικός – ΑΕΚ (COSMOTE SPORT1HD)
– 20:00 Άρης – Λαμία (Novasports Prime)
– Κυριακή 6 Οκτωβρίου
– 16:00 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ (Novasports Prime)
– 17:00 Athens Kallithea FC – Asteras Aktor (COSMOTE SPORT1HD)
– 19:00 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ (Novasports2HD)
– 20:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (COSMOTE SPORT1HD)

Η τρέχουσα βαθμολογία της Super League είναι η εξής:
1. ΑΕΚ 14
2. Ολυμπιακός 13
3. ΠΑΟΚ 13
4. Άρης 11
5. Παναιτωλικός 8
6. Ατρόμητος 8
7. Παναθηναϊκός 8
8. ΟΦΗ 8
9. Αστέρας Τρίπολης 6
10. Καλλιθέα 5
11. Λαμία 5
12. Λεβαδειακός 4
13. Πανσερραϊκός 4
14. Βόλος 4

Πηγή: newsbomb.gr