Ευθύνες και Προκλήσεις για τον Ολυμπιακό μετά την Ήττα από τον Άρη
Ο Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν για την ήττα της ομάδας από τον Άρη το περασμένο Σάββατο (21/09) στο «Κλ. Βικελίδης». Χαρακτήρισε δικά του λάθη την επιλογή της ενδεκάδας και τις τακτικές κινήσεις από τον πάγκο.

Ωστόσο, έθιξε και τις ευθύνες των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν έδειξαν την απαιτούμενη ανταγωνιστικότητα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ζήτησε από τους παίκτες του να εφαρμόσουν όλα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις, όπως τη σωστή πίεση στον αντίπαλο και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, μέσω επιτυχημένων μεταβιβάσεων και σωστών επιλογών.

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να επανέλθει σύντομα, καθώς αντιμετωπίζει τη Λιόν στη Γαλλία την Πέμπτη (26/09) για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League, μετά τον πρόσφατο τελικό της «OPAP Arena».

Σημαντική απουσία για την αναμέτρηση θα είναι αυτή του Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Άρη και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις. Αντίθετα, οι Παναγιώτης Ρέτσος και Γιώργος Μασούρας φαίνεται ότι πλησιάζουν στην επιστροφή τους στο κανονικό πρόγραμμα και θα προσπαθήσουν να είναι διαθέσιμοι για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από την Τρίτη (24/09).

Πηγή: newsbomb.gr