Asteras Aktor επικρατεί της Athens Kallithea και σκαρφαλώνει στη βαθμολογία της Super League
Στη Λεωφόρο, η ομάδα του Asteras Aktor έδειξε την ανωτερότητά της, επικρατώντας με 3-1 απέναντι στην Athens Kallithea. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε κατά την 7η αγωνιστική της Super League και σηματοδότησε τη δεύτερη νίκη της ομάδας της Τρίπολης στο πρωτάθλημα, φτάνοντάς την στους 9 βαθμούς. Αντίθετα, η Athens Kallithea παραμένει στους 5 βαθμούς, χωρίς ακόμη να έχει γευθεί τη χαρά της νίκης μετά από 7 αγώνες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντούτοις μοιρασμένα, με τις πρώτες φάσεις να έρχονται αργά. Στο 19ο λεπτό, ο Καστάνιο ασσίστει τον Μπαρτόλο, ο οποίος με ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια, ο Μουτίνιο της Καλλιθέας αποβλήθηκε, γεγονός που άλλαξε την ροή του αγώνα. Παρά τη μείωση του αριθμού παικτών, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Τζιάνι στο 44’, φέρνοντας το σκορ στο 1-1 στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Asteras Aktor δεν άργησε να επανακαταλάβει το προβάδισμα. Στο 71’, ο Καλτσάς σκόραρε και έφερε το σκορ στο 1-2. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μακέντα διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με το πρώτο του γκολ με την ομάδα της Τρίπολης. Η Athens Kallithea προσπάθησε να μειώσει το σκορ, καθώς ο Εντιαγέ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 88’. Καθώς οι γηπεδούχοι πίεζαν, η ομάδα της Καλλιθέας έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ τους στις καθυστερήσεις, αλλά το σουτ του Ντιμπά κατέληξε στο δοκάρι.

Συνοπτικά, η αναμέτρηση έκλεισε με τη νίκη του Asteras Aktor και με τη διαπίστωση ότι η Athens Kallithea θα πρέπει να βρουν τρόπο να επιστρέψουν στις νίκες.

Πηγή: newsbomb.gr