Άνταμ Τσέριν: Η επιθυμία για τίτλους και η σημασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Άνταμ Τσέριν μίλησε για τη σημαντική επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι το παιχνίδι αυτό μπορεί να καθορίσει την πορεία της σεζόν για την ομάδα του. Το ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (6/10) στο ΟΑΚΑ και θα ξεκινήσει στις 20:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το CosmoteSport1HD.

Η ατμόσφαιρα σε τέτοιες αναμετρήσεις είναι μοναδική και η αντίπαλη ομάδα παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά η ουσία έγκειται στην απόδοση των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. «Όταν παίζεις σε ένα ντέρμπι σαν αυτό, είναι η στιγμή που μετράει περισσότερο», δήλωσε ο Σλοβένος μέσος, προσθέτοντας ότι η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει τη μεγαλύτερη πιθανότητα νίκης.

Επιπλέον, ο Τσέριν τόνισε τη σημασία της νίκης στο ντέρμπι για την ψυχολογία της ομάδας, επεσήμανε ότι οι προσδοκίες είναι υψηλές από τους φιλάθλους και αναγνώρισε ότι ούτε η ομάδα ούτε οι οπαδοί βρίσκονται στην κατάσταση που θα ήθελαν. Ωστόσο, διατήρησε μια αισιόδοξη στάση και υποστήριξε ότι η νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να φέρει τη στήριξη που χρειάζονται για να βελτιωθούν στη συνέχεια.

Μιλώντας για την εμπειρία του από το Euro, ο Τσέριν ανέφερε ότι η συμμετοχή του ήταν αξέχαστη, αλλά ότι η ένταση της διοργάνωσης του άφησε περιορισμένο χρόνο για προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Ανέφερε πόσο ιδιαίτερο ήταν να συμμετάσχει σε μια γιορτή για τη Σλοβενία, αλλά παραδέχτηκε επίσης ότι η προσαρμογή στην ομάδα του Παναθηναϊκού δεν ήταν παρά εύκολη, ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή.

Αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Τσέριν επεσήμανε τη σημασία της απόφασης αυτής τόσο για τον ίδιο όσο και για τον σύλλογο. «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί τώρα μπορώ να επικεντρωθώ αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο», είπε. Ο Σλοβένος μέσος εξέφρασε τη διάθεση του να προσφέρει στην ομάδα και τους φιλάθλους, με στόχο να κατακτήσουν τίτλους κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο μέγεθος και αυτό το νιώθω καθημερινά», δήλωσε ο Τσέριν, εξηγώντας τη σύνδεση που έχει αναπτύξει με τους οπαδούς και τη μεγάλη ευθύνη που αισθάνεται να προσφέρει ικανοποίηση σε αυτούς. «Αυτός είναι ο στόχος μου, να πετύχουμε κάτι για το οποίο θα μας θυμάται ο κόσμος του Παναθηναϊκού».

Πηγή: newsbomb.gr