Ανησυχία στην ΑΕΚ για τους μυϊκούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών
Αυξημένος είναι ο προβληματισμός στην ΑΕΚ για τους συνεχείς μυϊκούς τραυματισμούς που έχουν πληγώσει τους ποδοσφαιριστές της, στην αρχή της τρέχουσας σεζόν. Ο Μάριο Ηλιόπουλος έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα λόγω των πολλών απουσιών στο ροστερ, ειδικότερα μετά τον αγώνα με την Athens Kallithea, όπου η ομάδα του «Δικέφαλου» είχε οκτώ τραυματίες, με τις μισές και πλέον απουσίες να σχετίζονται με θλάσεις.

Για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει ξεκινήσει μια έρευνα για να εντοπιστούν οι αιτίες των τραυματισμών. Έχουν γίνει επαφές με τους προπονητές, τους ειδικούς της φυσικής κατάστασης και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, προκειμένου να εξακριβωθούν τα προβλήματα.

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες της Ένωσης αναμένεται να επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο στα Σπάτα την Τρίτη (24/09) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το επόμενο Σαββατοκύριακο. Κατά την επιστροφή τους, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των τραυματιών, καθώς είναι αμφίβολο αν ο Μουκουντί θα μπορέσει να συμμετάσχει, ενώ οι Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς παραμένουν επίσης στην αβεβαιότητα. Ωστόσο, αναμένεται ότι ο Ρότα και ο Λιούμπισιτς θα επιστρέψουν, ενώ οι Οντουμπάτζο, Λαμέλα και Άμραμπατ φαίνεται να έχουν υψηλές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Πηγή: newsbomb.gr